Yerden Isıtma Sistemi Isıtmıyor, Çözümü Nedir?

5 yıl önce

Yerden Isıtma Sistemi Isıtmıyor, Çözümü Nedir? Yerden ısıtma sistemindeki arızalar ve çözüm ip uçları için devamını oku...

Musluktan Su Az Akıyor, Sebebi Nedir?

5 yıl önce

Musluktan su az geliyor, sebebi nedir? Çözümü var mı? Sorularını sizler için cevapladım. Devamını Okuyun.

Kazan Bakımı Ne Zaman Yapılmalıdır?

5 yıl önce

Kazan bakımı yaptırarak arızaları en aza indirebilirsiniz. Bakım zamanı gelmiş mi anlamak için, devamını oku!

Kireçli Su Isıtma Sisteminizi Nasıl Etkiler?

5 yıl önce

Sert, kireçli sular zamanla borulara ve sıhhi tesisat sistemine zarar verir. Paranızı ve enerjinizi çöpe atmamanız için kireçli su ile mücadele edebileceğin bir kaç PÜF NOKTA yı senin için yazdım. Hemen Oku!

Tesisat Temizliği İçin Püf Noktalar

5 yıl önce

Temizlik alışkanlıklarımızdan, sağlığımıza kadar her alanda suya ihtiyacımız vardır. Su hayattır. İnsanlar çağlar boyunca suyu kullanmak için çeşitli kanallar ve tesisat sistemleri geliştirmiştir. Tesisat, vücudumuzdaki damarlar gibidir. Yaşam alanlarımızda, iş yerlerimizde suyu ihtiyaç duyduğumuz her alana taşımak için büyük öneme sahiptir.

Kalorifer Kazan Bakımı Yaptırınız Mı?

5 yıl önce

Kış mevsiminin hızlı yaklaşmasıyla birlikte, evinizde olmasını isteyeceğiniz en son şey kalorifer kazanların çalışmaması olacaktır. Kazan arızaları, kış ayları boyunca üstlendikleri fazla çalışma zorunluluğu nedeniyle ortaya çıkmaktadır. Bu yüzden kalorifer kazan bakımı yaptırılarak olası arıza tehditleri ortadan kaldırılmalıdır.